Доброго вечора всім! Я на вихідні їду на весілля до подруги у Львів і хочу там замовити красивий букет квітів. Порадьте мені надійний онлайн магазин з квітами у даному місті, бажано зі швидкою доставкою.
Порадьте магазин з квітами у Львові
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-06-22 21:08:04
Магазинів з квітами у Львові не мало, але мені не скрізь подобається асортимент, та дизайн букетів. Знайшла я рік тому для себе хороший інтернет-магазин, в якому дійсно букети виглядають гармонічно, та доставка швидка.
Поделиться32023-06-22 21:10:42
Оскільки я з іншого міста, зовсім не знаю які магазини з квітами є у Львові, а букет хочеться придбати красивий. Залиш мені, будь ласка, посилання на онлайн магазин з квітами, хочу поглянути який у них вибір та ціни.
Поделиться42023-06-22 21:51:59
Таким магазином являється Квітна саме в ньому такий вибір готових букетів, що розбігаються очі. Готових букетів не менше 1000, кожен з них це дизайнерська робота флориста.
Від себе можу порадити звернути увагу на дуже гарний букет 15 пудрових троянд «Quicksand», який складається з троянд ніжно рожевого кольору. Як на мене, самий ідеальний варіант для подарунка на весілля. В магазині https://kvitna.ua/page/bouquet-care описано як доглядати за букетом, щоб він зберіг свій первозданний вигляд надовго. Мені подобається їх така крута фішка, як онлайн вітрина з відео до кожного букета, за допомогою якого можна зрозуміти як виглядають квіти в реальному часі. Магазин працює 24/7 і доставка квітів швидка упродовж години після замовлення, квіти доставлять на потрібну адресу у Львові. Квіти завжди доставляють у свіжому стані, та гарному оформлені. Зовнішній вигляд букета повністю відповідає тому, як він зображений на фото в магазині.
Поделиться52023-08-31 23:23:59
Купила своей подруге в подарок духи мисс диор Rose N'Roses ,приятный и нежный аромат с цветочными нотками -рекомендую .
Отредактировано ceedre (2023-08-31 23:30:40)